248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Mandy
Deel IV
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Fantasy
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Op ongeveer tien meter afstand zag ze wat het was: een klein kind, gekleed in helder stralend wit linnen zat met de rug naar haar toegekeerd in het gras te spelen terwijl het liedjes zong. Het zuivere kinderstemmetje klonk zacht maar helder van onder de mooie haardos over de bloemenweide en het hele tafereeltje liet Mandy de pas inhouden om het niet te verstoren.
Misschien was het de onschuld die het kind uitstraalde.
Of wellicht het stemmetje zelf.
Maar het meest waren het de woorden die haar hart raakten alsof ze voor haar bedoeld waren. Het kleine mensje zong niet zomaar een liedje dat was aangeleerd: de verse woorden en de nooit eerder gehoorde melodie leken regelrecht uit het kinderhartje te komen terwijl het zong.
Het was een gebed. Een gezongen gebed. Aan Jezus.
Een dankgebed voor Zijn liefde.
En een vraag.
Of Hij de tijd van ‘het wachten op mamma’ snel voorbij zou laten zijn...
Gepost op 09-08-2004 om 21:46 uur
426 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Mandy)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.