248815
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

FAQ - Frequently Asked Questions:

1 - Auteursrecht: „Zijn geposte schrijfsels auteursrechtelijk beschermd?”
Ja. Van alle origineel door u gemaakte werken hebt u automatisch de auteursrechten.

Het kan nuttig zijn uw werk officieel te laten registreren. Dit komt altijd van pas indien uw werk wordt nagebootst en u in een eventuele procedure wilt aantonen wanneer uw werk ontstaan is. Door uw werk te laten „stempelen” bij de plaatselijke Belastingdienst verkrijgt u op eenvoudige en goedkope wijze een sterk bewijsstuk van de geboortedatum van uw werk.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u onder het kopje „Links” op „Auteursrecht” klikken.

2 - Beeld: „Het onderste deel van de site ontbreekt. Kan ik hier iets aan doen?”
Ten eerste: Uw minimale schermresolutie moet 1024x768 zijn. Als dit het geval is wordt alles wel zichtbaar door op de F11-toets te drukken (formaat herstellen door nogmaals F11 toets te drukken)

3 - Beeld: „Ik heb geen scrollknop op mijn muis. Nu kan ik overal alleen het bovenste gedeelte van lezen.”
Deze site is helemaal gemaakt in het zwart-wit en daarom valt de scrollbar niet op, maar dat wil niet zeggen dat hij er niet is. Hij zit alleen niet helemaal rechts van uw beeldscherm. Hij zit rechts van het middengedeelte van de website. Hij is ook zwart-wit gemaakt. Door op de kleine pijltjes bovenin of onderin te klikken kunt u met uw muis wél scrollen. Mocht het onderste pijltje niet zichtbaar zijn, gebruik dan de F11 toets om een groter scherm te krijgen. Door wederom op de F11 toets van uw toetsenbord te drukken wordt uw scherm weer normaal.

NOOT: als u Mozilla Firefox als internet-browser gebruikt, reageert het scrollwieltje op uw muis misschien niet.

5 - Ik zou graag een link naar mijn site op bloCnoot geplaatst zien. Doen jullie dat?
In en uit principe doen wij dit niet.

Dit betekent niet direct, dat wij niet achter andermans websites zouden kunnen staan.

De websites die in de pagina 'Links' vermeld staan, zijn stuk voor stuk door ons geselecteerd en op ons initiatief geplaatst met als belangrijkste criterium dat het sites zijn, die nuttig en behulpzaam kunnen zijn voor schrijvers bij de uitvoering van hun hobby.

Het is voor iedere geregistreerde bloCnoot-gebruiker mogelijk om een hyperlink naar zijn of haar website te plaatsen in zijn of haar 'Schrijvers'-profiel. Dat is voor iedereen zichtbaar.

Wij vinden dat voldoende.

Wij vertrouwen erop dat dit beleid bijdraagt aan een gezegende, plezierige beleving van het bloCnoot-concept.

7 - Lidmaatschap: „Hoe wordt ik lid van deze site?”
Klik rechtsboven op deze site op de tekst 'Log in'. U wordt dan doorgelinkt naar de nieuwe site op www.blocnoot.nl waar u zich kunt registreren voor een (gratis) lidmaatschap.

8 - Lidmaatschap: „Ik wil alleen maar verhalen lezen, moet ik dan ook lid worden van de site?”
Nee hoor. Als u alleen verhalen wilt lezen is dit niet nodig. Alle verhalen zijn te lezen voor iedereen die de site wil bekijken. Veel leesplezier!

9 - Lidmaatschap: „Zijn er kosten aan een lidmaatschap verbonden?”
Nee.
bloCnoot.nl en bloCnoot-Vintage.nl zijn sites voor hobbyisten, bedacht, uitgevoerd en beheerd door hobbyisten, die het voor hun plezier doen. Er zijn dus geen enkele kosten aan een lidmaatschap verbonden.

11 - Reageren: „Hoe kan ik op een verhaal reageren?”
Deze site is een Vintage-versie van de oude bloCnoot.nl site. Op bloCnoot-Vintage.nl kan niet meer op verhalen worden gereageerd. Op de actieve site (www.bloCnoot.nl) kunt u wèl reageren, mits u een geregistreerde gebruiker bent.