248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Keiharde dromen s3
428 Begeleiding
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Aangepast 20-4-12. Het is echt niet slim om te gaan schrijven als je er eigenlijk te moe voor bent. Dan ga je domme fouten maken. Dit is de gecorrigeerde post.
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Waar zijn de anderen? vroeg Silvaeo verbaasd vanaf zijn plek aan de ovale tafel, toen n de entree van prinses Lidhia en de medica niemand volgde.
Lidhia keek precies zo verbaasd terug en herhaalde: De nderen? Pas nadat ze de eetkamer had rondgekeken drong het tot haar door over wie haar vader het had. Ze vulde haar vragende antwoord aan met: Geen idee! Weet dat niet, dan?
Zijn ze niet meer in de echogrot? klonk de volgende vraag van Silvaeo al. Blijkbaar had hij van iemand doorgekregen waar de dames vandaan kwamen Lidhia merkte een geamuseerde blik van heer Murox op en meende iets te begrijpen, waardoor direct l haar oorspronkelijke wantrouwen jegens de vanuit hr perspectief ongenode gast in alle hevigheid opnieuw op stoom raakte.
Daar komen wij nu juist vandaan, gaf ze korzelig te kennen om de eer van die bekentenis tenminste nog een btje aan zichzelf te houden. En daar waren ze niet, besloot ze met het eerste cht informatieve antwoord van dat gesprek, waarbij ze Murox een niet te stuiten verwijtende blik toezond. Murox gezicht drukte daarop zon duidelijke verbazing uit, dat Lidhias woede even uit balans raakte. De fronsende blik die hij daarop met de koning en magister Toenak deelde was in Lidhias ogen alweer even verdacht als de man zlf
Meer van de aanwezigen leken de jongste ontwikkeling intussen k zorgwekkend te vinden.
Ze zullen toch niet die splitsing in de mijngang binnengezwommen zijn? vroeg Eliyna zich hardop af, wat bij Tirashya een heftige schrikreactie opriep die Lidhia een onbestemd wee gevoel in haar maagstreek bezorgde. Niet-begrijpend keek ze toe terwijl haar jongere zusje zich naar hun oudste broer wendde: Nee! Dat kn niet! Daar heb jij ze toch voor gewrschuwd, Rehinor!?
Daar knnen ze niet ingegaan zijn, reageerde Rehinor, die er werkelijk geschrokken uitzag. Niet nadat ik hen verteld heb waar wij heen gingen!
Heb je ze wel duidelijk voor die splitsing gewaarschuwd? vroeg Silvaeo nu richting de kroonprins. Die knikte en zei: Jazeker! Ik heb ze serieus gezegd dat Tirashya goede reden had om die gangen ng te vinden en dat wij daarom richting de oostelijke gang zouden gaan om te zien of Menkar en Gtalon al iets gevonden hadden Ik nam n, dat dat voldoende zou impliceren dat die splitsing niet interessant was en dat ze beter naar de oostelijke gang konden komen als zij hun onderzoek van de echogrot hadden afgerond!
Ik hoop het, peinsde Silvaeo met zijn lage stem.
Mamma zou toch k wel aanvoelen dat er een doolhof achter die tweesprong ligt!? argumenteerde Rehinor, die zich blijkbaar in de val gedreven voelde door de verwijtende blikken van alle drie zijn zusjes. Tot overmaat van ramp begon Ferdec er nu k blijk van te geven door te hebben dat er iets aan de hand was.
Niniyra? knikte de koning het kindermeisje toe, dat hem een begrijpende hoofdknik terug gaf en prins Ferdec meenam met een: Kom, Hoogheid, wij gaan vandaag eens in de koraaltuin eten!
Ziezo. Dat leidde het jonge prinsje adequaat af. Zodra Niniyra met Ferdec en hun escorte verdwenen was, zei Silvaeo: Naar beneden, dus.

Gepost op 16-04-2012 om 22:11 uur
51 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Keiharde dromen)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door: Rapunzel
Ze zijn bij de splitsing rechtsaf gegaan (Kd. 418) en daar in de antieke gang had ze niet veel aan de door haar uitgezonden signalen En de post drvoor waarin Quevra voorkwam was Kd. 409

Nou vraag ik me toch cht af, nu ik zo teruglas wt heer Lersac uitgevogeld heeft, want dt wilden ze Silveao juist gaan vertellen, heb ik zo het idee

Oh trouwens moet het niet zijn je moeder met de andere geleerden verdwaalt in de oude mijn.?

Fijn, dat je vanavond weer kon posten, Quizzy!!

Gepost op 16-04-2012 Om 22:37

Ah. Typvouwtje. Thanks! =)

Gepost op 17-04-2012 Om 06:19

Door: Rapunzel
Eh ja, en dan verdwaalt met een dTruste!
Gepost op 16-04-2012 Om 22:38

Ah. Typvouwtje. LOL! =D

Maar ik ben zlf k blij dat ik weer aan het verhaal toe kom, nu.

Gepost op 17-04-2012 Om 06:21

Door: lady vi
Ha, fijn, het gaat verder!
En het blijft onveranderd spannend. Ik merk wel, nu ik niet meer alles na elkaar lees, dat ik echt net als Lidhia denk Huh, de anderen? Waar waren die ook alweer, dat is alweer zo lang geleden...
Ben weer benieuwd hoe het verder gaat!
Gepost op 17-04-2012 Om 16:35

Door: Yanaika
Leuk !!!! weer een nieuwe post!
Weer heerlijk er van genoten!!!
Super post!!
Gepost op 17-04-2012 Om 20:50

Door: EsQuizzy

Deze post een beetje aangepast. Had een beetje domme fout gemaakt. Is nu weer gecorrigeerd.Gepost op 20-04-2012 Om 12:21

Trikticlic kn helemaal niet mee naar beneden

=(

Gepost op 20-04-2012 Om 21:26

Door: lady vi
Oh, balen...
Omdat Trikticlic zuurstof nodig heeft?
Gepost op 20-04-2012 Om 22:12

Yup. Trikticlic meenemen de gangen in zou een beetje *tricky* zijn
Misschien kan ik dat nog wel in deze post verwerken, dat is misschien wel leuk en het zou een probleem oplossen waar ik tegenaan liep

=)

Gepost op 20-04-2012 Om 22:25

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.