248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Keiharde dromen s3
--- Spinnetje
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Zo. Bij eventjes gebrek aan een nieuwe verhaalpost een openstaande belofte ingelost (zie onder Kd∑388).
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten


Het tuimelraam van GabriŽlles zolderkamer was dit jaar de thuisbasis van een klein, grappig spinnetje met wijd uiteen staande voorpootjes en een bijna glasachtig doorschijnend uiterlijk. Zoals zo vaak lag GabriŽlle ook deze zaterdagmorgen al vroeg naar het beestje te staren dat op zijn kop hangend ondefinieerbare kronkelpaadjes liep over de dubbele glasplaat, met ver onder zich de helderblauwe hemel en minder dan twee meter boven zich het aandachtig toekijkende gezicht van het tienermeisje.
Kd∑52 Indruk
Als luchtlinge had ze zich al wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om bijvoorbeeld een mier te zijn en zes poten te hebben. Of een zweefvlieg of een libelle, waarbij je nog eens de toegevoegde vleugels had zodat je over maar liefst ŗcht of, zoals de libelle, wel tien ledematen beschikte. Ook honden, katten en apen hadden vanuit die nieuwsgierigheid haar interesse, evenals het kleine spinnetje dat soms aan de binnenkant over haar zolderraam liep.
Kd∑388 Sluitspieren


Gepost op 08-04-2012 om 09:04 uur
38 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Keiharde dromen)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door: Rapunzel
Gepost op 09-04-2012 Om 19:02

Door: EsQuizzy
Ben intussen serieus bezig met de volgende Kd-post. Hij is ook ver gevorderd, maar overtypen kost tijd en dat moet tussen de vele bedrijven door. Kost dus nog mťťr tijd. Ik houd jullie op de hoogte, vooral via twitter:WritingSquirrel ó en hoop gauw te kunnen posten.Gepost op 09-04-2012 Om 22:15

Door: Rapunzel
Gepost op 09-04-2012 Om 22:20

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.