248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Leven in elfenland
Jared en Haelle 4
Door: Masha
Commentaar van de schrijver:
Jared geeft Haelle een cadeautje en wordt woedend als hij het hondje ziet waar Haelle de hele dag mee ops choot heeft gezeten en waar ze nu helemaal dol op is.
Categorie: Elfjes
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Jared voelt haar warme hand in de zijne maar het neemt zijn zorgen en angst zeker niet weg. Dit ‘hondje’ zal zich waarschijnlijk meer laten zien en hij moet weten wie dit is. Is het Luthién die een oogje op haar zusje wil houden en niet ontdekt wil worden door hem of is het iets waar hij meer angst voor moet hebben?
Hij pakt haar hand wat steviger vast en drukt er een kus op. Hij kijkt haar even diep in de ogen.
“Ik heb een cadeautje voor je.”
Jared loopt weg en komt een minuut later terug met een grote plastic zak. Hij legt hem op het bed neer en kijkt naar het nieuwsgierige gezicht van Haelle. Alleen voor dat gezicht zou je haar bijna al elke dag een cadeau willen geven, een gezicht vol van hoop en nieuwsgierigheid, vol vertrouwen in hem, vertrouwen dat hij wat leuks gekocht heeft.
“Ik dacht je wilt nu vast wel een keer uit je bed en dan heb je natuurlijk leuke en goede kleren nodig dus heb ik een bezoekje gebracht aan de winkel. Ik hoop dat je het leuke kleren vind.”
Ze vliegt hem om de hals en zoent hem op zijn mond, maakt dan een rondedansje door de kamer en rent naar de tas toe en pakt er heel voorzichtig een kledingstuk uit. Ze behandelt het kledingstuk alsof het van puur goud is. Het is een mooi blauw jurkje wat ze vast heeft, het prijskaartje is er heel tactisch van afgehaald.
“Deze trek ik morgen aan als ik naar buiten ga,”zegt Haelle helemaal enthousiast, “vind je dat leuk? Denk je dat hij mij zal staan? Waar gaan we eigenlijk naar toe? Moet ik ergens naar toe?”
Jared lacht om de woordenstroom van Haelle en gaat op het bed zitten. Hij kijkt naar de opgewonden Haelle die elk kledingstuk met aandacht aan het bekijken is. Dan gaat haar hoofd omhoog.
“Wil je geen antwoord geven?”
Hij was vergeten dat haar krachten ook sterker worden maar hij zal er vanaf nu beter opletten en beter bij na moeten denken.
Gepost op 23-02-2012 om 14:01 uur
38 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Leven in elfenland)
Alle verhalen van deze schrijver (Masha)Door: EsQuizzy

Lief! Alleen dat van het hondje, dat was de vorige post...

Gepost op 25-02-2012 Om 23:02

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.