248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 6
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Nee, dat kan niet ziet Tim daar de Dominee van hun kerk. Als hij hem straks maar niet ziet. Ze moeten straks pal langs de bus om naar binnen te komen. Als ze vlakbij de bus zijn draait Tim zijn hoofd om. Tim ben jij dat? Te laat. Nee, h daar komt de Dominee. Wat doe jij bij dit concert jongen weet je niet wat daarbinnen allemaal gebeurd. Eej ouwe ga andere mensen lastig vallen en laat ons gewoon een leuke avond hebben. Het is Wout die zit hier natuurlijk helemaal niet op te wachten. Tim weten je ouders dit? Ik kan me niet voorstellen dat zij je hier toestemming voor hebben gegeven. Tim laat zijn hoofd zakken. Dat dacht ik al. Kom je anders even mee naar de bus. Tim we hebben hier geen tijd voor laat die vent toch. Wat is dit opeens waarom heeft Tim opeens zo'n drang om mee naar de bus te gaan. Kom je even mee. Tim knikt. Tim wat is dit als ik door jou dit concert mis. Jij mag ook wel mee jongen. Ok, maar zodra jullie met onzin beginnen ben ik weg.

Fallen uw beveiliging is er. David en Sela gaan de kleedkamer binnen. Zo dus jullie gaan vanavond voor mijn veiligheid zorgen? Wat een mensen buiten h. Zelfs de kerk is langsgekomen met het openbaar vervoer nog wel. Een bus. Met een bus staan ze buiten zieltjes te winnen. Helaas voor hun heb ik mijn ziel allang verkocht aan de meester. David zou het liefst gezegd hebben wat hij van deze man dacht maar hij hield zich in. Meneer alle fans zijn binnen u moet zo op. Het is de bedoeling dat u zo tussen ons in gaat lopen. Zo en jij mooie dame jij gaat zo voor mij lopen? Ja meneer. The Fallen staat op en loopt naar David. Ik wil geen christenen voor de voeten lopen maar dan moeten ze dat ook niet bij mij doen. Daarna loopt hij weg. David loopt erachter aan.

Kunnen we zo weer weg het concert begint zo en hebben jullie hier niets te zuipen in deze bus? De Dominee pakt een flesje en geeft het aan Wout. Hij bekijkt het etiket. Levend Water leest hij hardop voor en neemt een slok. Nou ik proef geen verschil met het water bij ons uit de kraan. Proeven? Hij houdt het flesje voor Tim's gezicht. Tim schudt zijn hoofd. Ok, dan niet dan neem ik nog wat Levend Water. De Dominee is ondertussen bij hun komen zitten. Tim waarom wil je hier zo graag heen. Omdat ik een fan ben zegt Tim zachtjes. Dus jij bent een fan van het kwaad. Weet u wat ik niet snap Dominee? Nee Wout. Waarom zien christen altijd in alles iets slechts? Laat ons toch gewoon een leuke avond hebben zieltjes winnen kan Zondag toch ook nog? Wout christen zien niet in alles iets slechts alleen dit concert is gewoon niet goed. Waarom dan niet? Deze zanger noemt zichzelf The Fallen. Ja, dat is echt wel slecht een artiest met een artiesten naam. Nee, Wout zo bedoel ik het niet ik zal het je uitleggen.

Hallo Rotterdam. Alle fans in het stadion beginnen te juichen. Hans staat op het podium. Mag ik een geweldig applaus voor The Fallen. Iedereen begint weer te juichen maar zodra The Fallen op het podium staat word het doodstil. Mensen vanavond word een gruwelijk feest. Langzaam beginnen de mensen weer te juichen. En dat is nog niet alles vanavond dagen wij de Duistere Machten uit. Het hele stadion begint weer te juichen. De muziek begint. Geen vrolijke klanken maar treurige depressieve klanken komen eruit de boxen. David staat aan de zijkant van het podium. Waarom was hij hier ook heen gegaan eerst had hij het gevoel dat alles goed zat en nu opeens het voelde gewoon niet goed meer. Hij dacht terug aan de tijd dat hij zelf nog als fan bij zo'n concert stond. Hij zat toen net bij de beveiliging en ging als hij geen avonddienst vaak met vrienden naar een concert. En toen opeens was zijn baas naar hem toe gekomen en had hem vertelt dat hij naar een praise concert moest. Een stel christen beveiligen nee daar had hij zin in hun hadden toch al iemand die hun beschermde. Ja, zo dacht hij in die tijd nog tot hij Sandra ontmoeten. Aan haar had hij veel te danken. Ze had hem meegenomen naar een kerk. In het begin heel gek maar het voelde wel meteen vertrouwt.
Gepost op 13-11-2010 om 22:42 uur
68 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.