248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 5
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Kijk Hans dit zijn de nieuwe cd's en T-shirts. Kijk eens dat ziet er fantastisch uit Zeg Hans ik snap niet waarom jij Manager wilt zijn van zo'n griezel. Met jou talent had je zelfs bij Pink aan de slag gekund. Zouden die mij ook zo goed betalen? Ik denk het niet. Kijk nu eens naar vanavond het hele stadion zit vanavond vol. En dat betekend geld veel geld. The Fallen is op dit moment onwijs populair. De fans zijn gek op het duistere en mysterieuze wat hij uitstraalt. Dus waarom ik zijn Manager ben? Geld jongen heel veel geld.

Tien uur nog een half uur en dan moest David bij het stadion zijn. Hij zag er erg tegen op. Waarom was nu uitgerekend hij uitgekozen om die gast te bewaken. Wat is uw plan God? Waarom moet ik daarheen? Hij liet zich op zijn bed vallen. De kamer deur ging open. Het was Sandra. Ze ging naast hem op bed zitten. Zie je het een beetje zitten vanavond? David ging rechtop zitten en haalde zijn schouders op. Het komen echt goed. Je had niet voor niets vannacht dat gevoel. Ik weet het zeker God heeft een plan met jou vanavond. Kwart over tien ik moet echt gaan. David staat op en geeft Sandra een kus. Doe wel voorzichtig ik wil je niet kwijt. David knikt. Hij pakt zijn jas en loopt de deur uit.

Voor de kerk is het een enorme drukte. Vanavond zullen ze met een bus naar het stadion gaan. In de hoop mensen niet naar binnen te laten gaan. De bus is van de week door een aantal vrijwilligers opgeknapt en beschildert. Op de zijkant staat de tekst God Red. Een voor een lopen de mensen de bus in. Zodra iedereen binnen is gaan de deuren dicht en gaan ze op weg naar het stadion. Mensen fijn dat jullie allemaal gekomen zijn. Het zal vanavond zeker geen makkelijke avond worden. Ik wil voor we straks naar buiten gaan eerst nog met jullie bidden om te vragen of God vanavond met ons wil zijn en wil werken in de harten van al die jongeren.

Ok, mannen het zal vanavond geen makkelijke avond worden. Reken maar op veel vechtpartijen en vernieling. De ME heeft hun plaatsen als ingenomen. De commandant wijst met zijn hand naar een wit bord. Dit is een plattegrond van het terrein de ME staat hier. Straks zal groep A naar de ingang gaan. Fouilleer alle jongeren voor ze naar binnen gaan. Neem wapens drugs en anders verdovende middelen meteen in beslag. Mochten er echt lastige fans tussen zitten meteen afvoeren. Groep B gaat straks naar de ingang van de zaal. Groep C zal straks in burger tussen het publiek gaan lopen.
David, Sela zoals jullie weten zijn jullie vanavond de persoonlijke beveiligers van The Fallen. Jullie nemen nadat je The Fallen naar het podium gebracht hebt hier jullie plaatsen in.

Wat een rij zeg dat word nog wel even wachten. Tim en Wout staan in de gigantische rij om naar binnen te komen. Wat een mensen h? Echt geweldig en uitgerekend wij hebben straks een meet en greet met The Fallen stel je voor een meet en greet man. Tim voelt zich toch een beetje ongemakkelijk. Hij wil heel graag naar binnen maar aan de andere kant is er ook iets wat hem tegen lijkt te houden. Dan valt zijn oog op een rode bus. God Red?

Bij de bus staan de gemeente leden en de Dominee. Ze proberen een gesprek met de jongeren aan te gaan en delen folders uit. De meest jongeren lopen straal langs de bus. Eej God Red maar zien jullie dan niet dat wij helemaal niet gered willen worden? Roept een jongen die langs loopt. Ja inderdaad rot op met die bus.
Gepost op 13-11-2010 om 22:40 uur
58 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.