248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 4
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Met Wout. Eej met Tim ik heb het aan mijn ouders gevraagd en ik mag komen. Eej te gek man mijn ouders vonden het ook geen probleem. Wist je trouwens al dat de nieuwe clip van The Fallen online staat? Nee, echt te gek man ik ga meteen even kijken ik spreek je zo wel op msn. Oké tot zo. Tim legt de horen neer en gaat naar zijn kamer. Hij laat zich op zijn bed vallen en start de laptop op. Op youtube zoekt hij de nieuwe clip op. A hier is hij The Risen. Wow heftig man dat kerkhof en al die Zombies. Tim wist niet goed waarom deze muziek hem zo aantrok. Was het de tekst? Of juist het mysterieuze wat deze zanger had? Tim ga je mee de kerk begint zo. Ow ja zij moeder wilde per se naar die bidstond tegen het concert van The Fallen. Ze moesten eens weten dat hij er naar toe zou gaan. En nu moest hij naar een bidstond tegen het concert. Hij zou tijdens het bidden gewoon zijn ogen open houden. Nu alleen nog hopen dat hij op weg naar de kerk geen bekende tegen zou komen. Tim schiet nu eens op. Ja, ik kom al. Hij drukte zijn laptop uit pakte zijn vest en liep naar beneden.

Nu weet ik dus niet wat ik moet doen. Moet de eer van God hoog houden of juist voor het geld gaan? Weet je David ik denk dat als je wel gaat God het heus zal begrijpen en hij weet dat jij het doet omdat het moet en niet uit vrije wil. Misschien heb je gelijk maar het zit me gewoon niet lekker. Straks sta ik daar op het podium met de meest Satanistiche zanger van heel Amerika. Dat voelt gewoon niet goed. Ik heb nog tot morgenochtend om te beslissen als ik het niet doe ben ik mijn baan kwijt. Zullen we God vragen of hij je wil helpen de juiste beslissing te nemen?. David knikt. Samen vouwen ze hun handen en doen hun ogen dicht. Vader in de Hemel helpt u mij alstublieft ik weet het niet meer. Wat wilt u dat ik doe? Dat ik naar dat concert ga of dat ik Uw eer hoog hou. Het is misschien een gekke vraag maar geef me desnoods een teken of iets. Ik wil niet mijn eigen wil volgen God maar die van U. Helpt U mij alstublieft de juiste beslissing te nemen.
Amen.

Want in Gods woord staat duidelijk dat er op deze aarde valse profeten zullen rondlopen om ons als christenen in de verleiding te brengen. Die verleidingen zijn er genoeg. Neem nu een stad als Rotterdam. Kijk om u heen mensen Casino's, Bordelen, drugs. Allemaal verleidingen van het kwade.En zoals jullie zien zit Satan niet stil. Hij stuurt de volgende verleiding alweer op ons af. De volgende valse profeet betreedt alweer het toneel. The Fallen. Gemeente ik heb een interview met deze man gezien en hij deinst er niet voor terug de kerk te beledigen. Zo vroeg de interviewer aan hem wat hij er van vond dat de kerken tegen zijn concert waren. Hij zei letterlijk dat hij lachte om de kerk en hun God. Lachen om God gemeente deze man moet toch gestopt worden? Laten wij met elkaar bidden en God vragen ons te helpen in de strijd tegen deze valse profeet.

Tim had alles gehoord. Wat kunnen mensen zich toch druk maken om een beetje muziek zeg. Alleen maar omdat die man zich The Fallen noemde. Lady Gaga was toch ook maar een artiesten naam ? En daar werd niets over gezegd. Die Dominee zag echt in alles een Duivel. Al dat overdreven gedoe. Hij kon niet wachten om morgenavond met Wout naar het concert te gaan.

Weet je Sandra het is heel gek maar ik werd vannacht wakker en had het gevoel dat ik toch naar dat concert moet vanavond. Als dat zo voelt David dan moet je gaan. God zal er dan vast een plan mee hebben. Ja, dat zal het dan zijn. Ik zal mijn baas bellen om te vertellen dat ik op zijn aanbod in ga.
Ik hoop dat dit de juiste keuze is.

Kom maar hier heen met de spotlights. In het stadion is het een drukte. Overal lopen mens heen en weer op het podium en decor op te bouwen voor het concert van vanavond. The Fallen is samen met zijn manager gekomen om alles te bekijken. En daar in het midden komt een onwijs groot pentagram met een foto van uw hoofd in het midden. Die schermen daar zijn voor het projecteren van beelden tijdens de nummers. Geweldig dit ziet er goed uit. Vanavond zal er veel beveiliging aanwezig zijn. Duizenden fans zullen vanavond komen Fallen. Mooi zo dit wordt een gruwelijk concert. Hans kun je even komen? Sorry, Fallen de nieuwe Merchandising is net binnen gekomen. Die moet ik even gaan bekijken. Toe maar ga je gang ik trek me ondertussen even terug in de kleedkamer.
Gepost op 13-11-2010 om 22:39 uur
71 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.