248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 3
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Waar ga jij naar toe? Ik werd net gebeld door het werk de baas wil me spreken het klonk nogal dringend ik ben voor het avond eten terug. David geeft Sandra een zoen en gaat de deur uit. O wat heeft zij er een hekel aan is David een keer een dag vrij word hij nog gebeld of hij wil komen. Wat was het lang geleden zeg dat ze gewoon eens een dag samen waren. De laatste keer was voor dat ze bevallen was van Esther. Dat was zo onverwachts gekomen. Ze had David leren kennen tijdens een praiseconcert. Zij was daar met een groepje vriendinnen en hij werkte daar als beveiliger. Na het concert was ze David tegen gekomen op de parkeerplaats en ze hadden wat keren afgesproken. Kort daarna kregen ze een relatie. Vaak fantaseerde ze er samen over hoe het zou zijn als ze later getrouwd zouden zijn en kinderen zouden hebben. Toen opeens werden al die fantasieën werkelijkheid. Ze werd zwanger. Ze hadden alle twee geen moment getwijfeld ze ging samen voor dit kindje zorgen. Hun ouders waren in het begin niet zo blij met het nieuws ze was immers toen nog maar 18. Dat was nu een jaar geleden en ze woonden nu samen in het appartement van David.
Zodra ze genoeg geld hadden gespaard zouden ze een huis gaan kopen. Een huis in een buurt met veel kinderen zodat Esther als ze wat ouder was maatjes had om mee te spelen. Had ze spijt nee totaal niet.

Come in the Darkness...I....Am...The....Risen!!!!
oké en cut het staat erop heel goed mensen. Morgen om precies 12 uur zal deze nieuwe clip uitgezonden worden op MTV. Fallen bent u tevreden over de clip? Het kan altijd beter maar het is niet slecht. Fallen we moeten nu echt weg u hebt straks een interview bij het programma Metal Fan van MTV. Ook dat nog zo'n achterlijk interview en wat staat er daarna in de agenda? Daarna rijden we rechtstreek door naar Rotterdam. Over twee dagen hebt u daar het concert tot die tijd verblijft u in een hotel. De vrachtwagens zullen een dag later komen met alle spullen en apparatuur voor de show. Die show ik weet nog steeds niet waarom ik het doe gillende fans die met je op de foto willen ze zien alles als 1 groot spel ze hebben gewoon geen respect meer voor de profeet van het duister.

A David fijn dat je zo snel kon komen. Ga zitten. Waar over wilde u mij spreken meneer? Zoals je weet komt over 2 dagen The Fallen naar Rotterdam voor een groot concert. Er zullen duizenden fans verwacht worden. We willen natuurlijk dat alles in goede banen loopt. De politie zet de ME'ers in en nu kwam bij ons de vraag of wij voor extra beveiliging willen zorgen ik weet dat het je vrije dag is. Maar u wilt vragen of ik toch wil komen werken? Precies alsjeblieft David we hebben echt iedereen nodig. Jij bent een van onze beste beveiligers. De meeste die bij ons komen werken hebben het na 1 of 2 concerten wel weer gezien maar jij niet soms vraag ik me af waar haal je toch de kracht vandaan telkens weer naar zo'n concert of feest te gaan. Door mijn geloof in God hij geeft mij kracht door te gaan. God? Oké ja ieder zijn eigen geloof. Maar goed wat zeg je ervan? Je zult The Fallen persoonlijk mogen begeleiden en hem bewaken op het podium. Nee, sorry baas dit doe ik niet. Vanwege je geloof? Ach, David dat slaat werkelijk nergens op je bent van het jaar ook bij alle Hardcore feesten geweest dat is volgens jou geloof toch ook Duivels? David we hebben al onze mensen nodig en je zult het geld goed kunnen gebruiken. Zo breed hebben Sandra en jij het volgens mij niet. Ik doe dit niet ik weiger het. Dan zit er niets anders op je te ontslaan al iedereen dingen gaat weigeren vanwege een of ander geloof kunnen we het bedrijf net zo goed sluiten. Dan ontslaat u me maar. David doe nu niet zo stom ik bied je een gouden kans aan. 1 avond werken een goed loon en jij laat je tegen houden door een geloof? Niet een geloof meneer mij geloof. David mijn aanbod geld tot morgen en anders zit er niets anders op je te ontslaan denk er nog eens over na. David staat op en loopt het kantoor uit.

Ja mensen welkom bij een nieuwe aflevering van Metal Fans. Vandaag blikken we terug op het Metal Fest wat dit weekend in Duitsland gehouden werd maar voor dat we dat gaan doen heb ik een exclusief interview met niemand minder dat The Fallen. Iedereen in de studio begint te klappen en te juichen. Welkom Fallen binnenkort een groot concert hier in Rotterdam. Dat klopt het wordt grootser gruwelijker en Duisterder dan een concert ooit is geweest. Dat klinkt ongelooflijk goed maar er is ook veel tegenstand van verschillende kanten neem nu de kerken. Kerken ik lach om en hun God. De kerken ze kunnen de profeet van het kwaad niet tegenhouden. Dat klinkt goed zeg na de break zijn we terug en gaan we het hebben over de nieuwe clip van The Fallen: The Risen.
Gepost op 13-11-2010 om 22:36 uur
71 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.