248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 2
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Wie heeft dit decor ontworpen??? Wat moet dit voorstellen een Kerkhof ik vind het meer een zielig hoopje ellende. Maar Fallen dit was hoe ik het doorgekregen heb. Ik vind het nergens op lijken. Als je dit ziet krijg je dan een gevoel van angst? Behoorlijk ja. Ik niet ik vind dit eerder lachwekkend.
Ik wil dat de clip duister word gruwelijk dat iedereen die hem ziet staan te trillen op zijn benen. Snap je dat?. Ja, Fallen ik ga er meteen voor zorgen.

Het is Zondagavond Esther ligt al te slapen. David en Sandra zitten samen op de bank naar het nieuws te kijken. Het is vandaag officieel bekend gemaakt dat de beroemde mysterieuze zanger The Fallen naar ons dorp komt voor een groot concert. Veel fans staan in de rij voor kaarten. Maar er is ook veel protest vanuit de kerken. Veel dominees en priester hebben de mensen opgroepen niet naar dit volgens hun duivelse concert te gaan. Wat een griezel zeg die man. Ja, als ik hem zo zie kan ik begrijpen waarom de kerken niet op hem zitten te wachten. David staat op en loopt naar de laptop. Hier kijk. The Fallen een Satanistiche Death Metal zanger uit Amerika. Hij zegt van zichzelf dat hij een profeet van het kwaad is en zijn teksten zijn duister. Leest hij hardop voor. Dat mensen daar naar luister. Weet je nog Sandra dat ik vroeger helemaal gek was van die muziek. Ja, dat weet ik nog
Je was niet meer aanspreekbaar en wilde niet meer maar de kerk toe. Wat een invloed zulke muziek op mensen kan hebben hé. Ja, inderdaad laten we maar bidden dat dit concert niet door gaat.

En Actie......Oké, ik wil meer rook en meer bloed zien.......Zoom die camera eens wat meer in.....Oké, jongens de intro is geweest en nu camera 2 meteen op dat graf in gezoomd. Met een harde klapt barst het graf open als de rook verdwenen is komt The Fallen te voorschijn. Oké, en cut jongens 10 minuten pauze en daarna gaan we verder met de playback. Dat was fantastisch Fallen deze clip word een hit. Een hit? Zou je denken? Ik denk namelijk van niet wat een waardeloze flut zooi zeg. Die acteurs waar heb je die vandaan gratis bij de cornflakes? Ik wil acteurs die duisternis uitstralen niet een hoopje van die zielig ik krijg betaald dus doe ik mee in de clip acteurs. Maar Fallen al deze acteurs zijn door professionele mensen gecast. Gecast? Aan komen waaien zul je bedoelen. Het is een grote hoop ellende hier zo kan ik toch niet werken. En van die 10 minuten pauze maak er maar een half uur van. The Fallen loopt richting zijn kleedkamer. Stelletjes amateurs.

Staat er niet in de Bijbel dat Satan valse profeten op deze aarde heeft rondlopen? Mensen die mensen graag slaaf van Satan willen maken. Wat u zegt Dominee en die Fallen dat is er zo eentje. Hij lokt al die mensen naar zij concert en wat kunnen wij eraan doen niets. We staan totaal machteloos. Dat is niet helemaal waar Koster wij hebben ook hulp. Ik stel voor dat wij op de avond voor het concert hier in de kerk een bidstond houden tegen het optreden van The Fallen. Mocht dat niet helpen gaan we er met mensen uit de kerk heen om daar te gaan protesteren. Wat een geweldig plan Dominee ik laat meteen een oproep in het kerkblad plaatsen.

He, Tim moet je kijken ik heb kaarten gewonnen. Wat zeg je nu. Ja, echtwaar ik heb de kaarten gewonnen het antwoord op de prijsvraag had ik goed ga je met me mee? Wout ik weet niet dat zullen mijn ouders nooit goed vinden. Waarom niet je bent toch net als ik helemaal bezeten van The Fallen? Ja, dat is ook wel zo maar je weet dat mijn ouders christelijk zijn ze weten eigenlijk helemaal niet dat ik naar de muziek van The Fallen luister. Ze zeggen dat het Duivelse muziek is.
Duivelse muziek jou ouders lopen al te zeuren als de radio aan staat ga gewoon mee joh. Ik weet niet Wout. Je zegt gewoon tegen je ouders dat je een avond bij mij komt logeren en dan gaan we gewoon. Oké, ik zal wel vragen aan mijn ouders of het mag. Top bel je me vanavond dan nog om te vertellen of het mag of niet? Dat is goed.
Gepost op 13-11-2010 om 22:32 uur
56 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.