248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 1
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
The Fallen een Satanistische zanger uit Amerika komt naar Rotterdam voor een groot concert.

De kerken zijn het er niet mee eens.

David een christen die werkt als beveilger moet van zijn baas The Fallen gaan beveiligen.
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

Het is 4 uur s ‘ochtends. Een donkerblauwe Ford komt de prinsenstraat in rijden. Hij stopt voor nummer 15. Een jongen van een jaar of 21 stapt uit de wagen en loopt naar de voordeur. Hij graait in zijn zak. A daar waren zijn sleutels. Hij steekt ze in het slot en duwt deur open. Binnen is alles donker. Hij doet zijn schoenen uit en loopt naar de keuken, trekt de koelkast open en haalt een fles cola te voorschijn. Uit het kastje pakt hij een glas en schenkt hem vol met cola. Nadat hij de fles heeft terug heeft gezet laat hij zich in een stoel in de woonkamer vallen. Wat een nacht zeg. Vier vechtpartijen en twee dronken gasten. Leuk hoor zo'n Hardcore feest. Opeens hoort hij een geluid in de kamer achter zich. Hij staat op en loopt de kamer in. Daar staat een mooi wit wiegje. Hij buigt zich over de rand heen. Een paar donkerbruine ogen kijken hem vrolijk aan. Zo jongedame jij bent ook al wakker is het nog niet een beetje vroeg? Papa gaat zo naar bed. Hij bedacht zich dat het geen zin had Esther in haar wiegje te laten liggen ze zou dan vast gaan huilen en dan zou Sandra wakker worden. Er zat niets anders op dan te wachten tot Sandra wakker zou zijn. Ja, jongedame er zit niets anders op. Hij pakt het meisje uit het wiegje en loopt met haar naar de woonkamer. Zo dan wachten we maar even op mama. Hij bekijkt haar eens goed mooie bruine ogen en die krullen die had ze van haar moeder. Esther maakt vrolijke kraaiende geluidjes. Nee, hij had er geen moment spijt van gehad. Hij was blij met de keuze die hij had gemaakt. Ze hadden het wel niet zo breed maar als Esther naar school zou gaan kon Sandra weer gaan werken en dan zou alles anders worden. Daar zat hij met het kleine meisje op zijn schoot. Het werd langzaam licht buiten. Sandra lag nog op bed. Zeven uur al en Esther was nog niet gaan huilen. Zou ze dan toch een keer door slapen. Ze draaide zich op haar zij. Wat gek David was ook nog niet thuis. Ze besloot toch maar even te gaan kijken. Ze stapte in haar pantoffels en liep naar de woonkamer zachtjes deed ze de deur open. Op de bank lag David onderuit gezakt te slapen met Esther in zijn armen. Een glimlach verscheen op haar gezicht. Moet je hun nu zien. Of ze spijt had geen moment ze hadden het wel niet breed maar als Esther naar school zou gaan zou zij weer gaan werken en dan zou alles anders worden. Ze sloot de kamer deur weer en ging terug naar bed. Nog eventjes een uurtje maar dan zou ze David wakker gaan maken.

Tim zegt: Wat doe jij zo vroeg op msn het is 7 uur man?
Wout zegt: Heb je het nog niet gehoord dan?
Tim zegt: Wat ???
Wout zegt: Weet jij wie hier binnenkort komt optreden?
Tim zegt : Nee geen idee........The Slayer??
Wout zegt: Nee joh veel beter The Fallen
Tim zegt: Wat maar dat is te gek die treed bijna nooit op.
Wout zegt: Klopt en er is ook maar een beperkt aantal kaarten. Daarom ben ik er nu zo vroeg bij ik
moet erheen.
Tim zegt: Wow ja daar wil ik ook wel heen hoe duur zijn die kaarten dan?
Wout zegt: Voor de eerste rang betaal je 125 euries
Tim zegt : Wat zoveel ???
Wout zegt: Ja maar er is nog een andere manier via de site kun je meedoen aan een prijsvraag. Je kunt dan kaarten winnen voor het concert en een meet en greet met The Fallen.
Tim zegt: Heftig wat is de vraag???
Wout zegt: Wat is de titel van het nieuwe album van The Fallen.
Tim zegt : Voor de echte fan een makkie natuurlijk I am the Risen!!!
Wout zegt: Precies een vet cool nummer en ik heb gehoord dat er ook een clip aan zit te komen. Eej maar ik moet gaan man de winaars van de prijsvraag krijgen automatisch een mail.
Mzzel

Tim zegt: Eej bedankt man Later
Gepost op 06-11-2010 om 19:34 uur
108 keer gelezen

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)Door:
Stylie, ik zie dat je heel wat werk hebt gehad aan je verhaal. Ik vind het alleen wat lastig om er doorheen te komen. Stel je tips op prijs die zouden kunnen helpen de leesbaarheid te bevorderen?
Gepost op 14-11-2010 Om 14:13
Natuurlijk
Gepost op 14-11-2010 Om 15:17

Door:
Het geheel zou leesbaarder worden als je leestekens gaat gebruiken wanneer iemand iets zegt of denkt.
Op www.jufmelis.nl staan handige tips voor het gebruik van leestekens.

Gepost op 16-11-2010 Om 18:56

Door:
Verder hier en daar een punt of een komma toevoegen zou ook al schelen. Bijvoorbeeld in de zin: Of ze spijt had geen moment ze hadden het wel niet breed maar als Esther naar school zou gaan zou zij weer gaan werken en zou alles weer anders worden.
Gepost op 16-11-2010 Om 19:03

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.