248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Jerichoplein
31. losse eindjes
Door: GabriŽlle
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Drama / Roman
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Seb ging bij Paul op bezoek. Hij hoopte dat het gesprek dat hij moest voeren de laatste aanwijzing zou geven die hij nodig had. Het laatste losse eindje moest verklaard worden. Hij klopte op de deur van Paul, de kamer boven die van Kiki en hoorde Pauls stem die zei dat hij binnen moest komen. Het was meer dan een half uur later toen hij weer te voorschijn kwam. Er stonden nog een paar zaken op zijn programma. Eerst zou hij de eigenaar van een fiets opsporen, als die al te vinden zou zijn, natuurlijk. En dan. Ja, dan was het plaatje compleet. Dan zou hij Geert bellen en de jongelui morgenavond allemaal uitnodigen voor een bak koffie.
Gepost op 18-03-2009 om 07:28 uur
257 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Jerichoplein)
Alle verhalen van deze schrijver (GabriŽlle)Door: wies
schrijf snel verder! ik zit helemaal in het verhaal nu, heb het in een keer uitgelezen ( nou ja, het is nog niet af;)), en ik hoop dat ik snel het einde weet...

wies
Gepost op 22-03-2009 Om 20:34
Thanks: dat vind ik bemoedigend. Ik ga nu posten!

Gepost op 23-03-2009 Om 12:38

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.