248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Teller-complot
Methode
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Een stille bries koelde vanuit het westen het heilige land. Het was druk op de boulevard van Tel Aviv. Donkere ogen keken vanuit een onopvallende personenauto naar de winkelende, flanerende en werkende mensen. Dit waren zijn laatste dagen. Ergens op het internet liep een teller naar het fatale punt in de tijd waarop een ingenieuze installatie in zijn auto in reactie op een automatisch sms-bericht de dood van velen zou veroorzaken, inclusief die van hem zelf.
Zijn familie zou goed betaald worden. Alles wat hij moest doen, was zorgen dat hij tussen de stad en de wind in bleef...
Het was een grimmige voldoening, die hij voelde wanneer hij bedacht dat hij niet de enige was hier in Tel Aviv. En ook in Jeruzalem, Haifa, Jericho, Be'ersheva, Tiberias, Eilat en Netanya reden collegae rond, zo was hem verteld.
Het kon ieder moment gebeuren.
Hij wist het niet.
Er was één ding, dat hij zeker dacht te weten.
Hij was er klaar voor.
Dacht hij.
Gepost op 14-07-2006 om 13:17 uur
400 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Teller-complot)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.