248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

De Bron
37. Telefoon
Door: Esther
Commentaar van de schrijver:
Omdat ik op dit moment weinig tijd heb, parkeer ik Michelle voor even. Ze zit midden in een telefoongesprek, dus gelieve niet te storen ;)
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Michelle hield Timmy nog in haar armen, toen haar mobiel afging. Geschrokken door het geluid, keek ze naar haar broekzak en vervolgens naar Timmy en Johan. Johan knikte alsof hij wilde zeggen dat Timmy in orde was en dat ze de telefoon dus kon opnemen.
Michelle liet Timmy los en stond op. Terwijl ze een paar passen van de boom liep, viste ze het mobieltje uit haar broekzak en nam op.

‘Met Michelle van Herk.’
‘Dag Michelle, je spreekt met Marcel Koopmans.’
‘Euh... hoi Marcel. Leuk dat je belt, maar het is erg ongelegen.’
'Het is belangrijk, Michelle.'

Wat ongemakkelijk keek Michelle om haar heen. Ze had haar ex-vriend Marcel al een paar jaar niet meer gesproken en dat hij nu belde verwarde haar. Ze liep wat verder weg van de plek waar Timmy lag, richting een bankje en ging daar op zitten.

'Marcel, het komt echt niet uit nu. Er is hier net een ongeluk gebeurd.'
Gepost op 09-07-2006 om 23:47 uur
500 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (De Bron)
Alle verhalen van deze schrijver (Esther)Door: EsQuizzy
Interessante ontwikkeling...

Gepost op 10-07-2006 Om 16:56

Door: snow
Bestuur je op deze manier niet 2 karakters? Of is het toegestaan dat iemand nieuw in het verhaal stapt en de rol van Marcel overneemt?
Gepost op 06-09-2006 Om 13:49

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.