248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Bennie de Koe
Op het hekje
Door: kiezel
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Jeugd / Kinderen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Bennie loopt verder over het bospad. Hij gaat langs de huizen van zijn andere vriendjes. Bij Skwirrel de Eekhoorn is ook al niemand thuis. Het kleine (maar erg lange) huisje van Diederik Duizendpoot is leeg. En als hij bij de ingang van het hol van Conny Konijn heel hard "hallo" roept, komt de echo zo hard terug, dat Bennie er bijna van omvalt.

Ik snap er niks van! denkt hij bij zichzelf. Hij krabt zich eens achter zijn linkeroor. Helemaal niks! Hij krabt zich eens achter zijn rechteroor.

Bennie doet zijn ogen dicht en gaat op het hekje zitten dat om de voortuin van Conny's konijnenhol heen staat. Zo kan hij beter nadenken. Hij probeert zich iets te herinneren, maar hij weet alleen niet wat.

Even kijken, ik werd vanochtend wakker... En toen ging ik eten... O nee, ik had geen eten meer... En toen... Wacht eens? Zou dat het zijn?!

Bennie doet zijn ogen wijd open. En net terwijl hij heel hard "dat is het!" wil roepen, breekt Conny's kleine hekje met een grote KRAK doormidden.
Gepost op 30-06-2006 om 09:41 uur
711 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Bennie de Koe)
Alle verhalen van deze schrijver (kiezel)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.