248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het mysterie
2.Partner in crime
Door: Rapunzel
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

"Keuzes, keuzes, keuzes...," zei Jack, terwijl hij met de wijsvinger van zijn rechterhand tegen zijn kin tikte, "Wt doen we aan voor deze operatie?" Hij deed een stap achteruit, gooide niet al te subtiel de deur van zijn kledingkast nog een stukje verder open, en keek moeilijk naar de kleren die er in hingen.
"Nee..., nee..., nee...," schoof hij kledingstukken opzij die niet naar zijn zin waren, "Ja, dt kon wel eens wat zijn voor deze actie." Niet veel later stond hij in zijn nieuwe kostuum voor de spiegel, "Kijk en zie... dit is toch cht genieten zo." zei hij tegen zichzelf, "Nou maar hopen, dat die Alexander gauw komt opdagen."

En alsof het afgesproken werk was, ging daar de bel. Jack, al helemaal in zijn rol, liep behoedzaam naar de voordeur, keek door het spionnetje, zag dat er een kleine, tengere man voor de deur stond en nam aan dat het Alexander was die zich ook reeds verkleed had voor hun nieuwe opdracht. Hij opende de deur voorzichtig om zijn, voor hem nog onbekende, nieuwe partner in crime fighting binnen te laten...
Gepost op 12-09-2011 om 09:46 uur
116 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het mysterie)
Alle verhalen van deze schrijver (Rapunzel)

Door:
super leuk !!
Gepost op 12-09-2011 Om 16:35
Schrijf je ook een keer een stukje mee verder? Zou ik leuk vinden! =)

*flower*
Gepost op 12-09-2011 Om 19:35

Door: EsQuizzy
Heheh. Leuk!

Gepost op 12-09-2011 Om 16:59
=D =D
Gepost op 12-09-2011 Om 19:35

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.