248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Keiharde dromen
--- Opsplitsing
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Drama / Roman
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten
Zeer gewaardeerde lezers,

De enorme omvang van het vervolgverhaal "Keiharde dromen" was intussen een behoorlijk zware belasting voor de bloCnoot-server. Jullie merkten dit vooral in de lange wachttijden bij het laden van het Startscherm en de individuele verhaalposts van Kd.

Om de server een beetje te ontlasten (en de snelheid van deze website aanzienlijk te verbeteren) begin ik op dit punt met een nieuwe serie Kd, waarin het verhaal gewoon door zal lopen. Op deze manier zal de server weer wat ademruimte en daarmee snelheid terugkrijgen.

Zodra de eerste serie van Kd uit de "nieuwste verhalen"-lijst is verdwenen, zal de snelheid aanzienlijk toenemen! Ik heb dat stiekem al getest! =)

Maar hoe dan ook, samen kunnen we nu de server de ruimte geven door KdĚs1 uit die lijst te werken! =D

Ik hoop dat jullie van "Keiharde dromen" zullen blijven genieten. Al jullie reacties vormen voor mij een enorme stimulans om verder te werken naar de ontknoping toe.

Blijf alsjeblieft reageren, want ik heb die stimulans soms Ŕcht nodig! =)

Met KdĚ319 geef ik de aftrap voor het verdere vervolg van dit verhaal in de tweede serie.

Hier de URL van KdĚ319:

Om naar die post te gaan, hoef je in de adresbalk bovenaan dit venster slechts het laatste stukje aan te passen, van 2622 naar 2624.

Nog heel veel leesplezier gewenst!

Christiaan van der Veen
EsQuizzyGepost op 24-01-2011 om 09:24 uur
744 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Keiharde dromen)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door:
Zie je wel dat het niet zoĹn slecht idee was.
Gepost op 27-01-2011 Om 21:56

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.