248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Concert
Deel 8 (slot)
Door: stylie92
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 3 minuten

We onderbreken dit programma voor een schokkend nieuwsbericht. Goedenavond, dames en heren vanavond is The Fallen tijdens zijn concert in de Kuip neergeschoten. We schakelen live over naar onze correspondent bij de Kuip. Wat The Fallen neergeschoten. Sandra zit meteen recht overeind. En David is alles goed met David. Ze pakt de telefoon en belt naar zijn mobiel. De voicemail. Als hem maar niets overkomen is. The Fallen is net geopereerd en ligt nu in een bed. David zit op een stoel bij het bed en voor de deur staan nog twee beveiligers. Het is stil in de kamer er is alleen af en toe een piepje van de hartritmemonitor te horen. Opeens verandert het piepen van de monitor in een lange toon. David springt op en rent de gang op om een arts te halen.

The Fallen opent zijn ogen. Om hem heen is het donker waar is hij? Opeens zijn er overal vlammen het lijkt wel of de ruimte waar hij is in brand staat. Help kan iemand me horen. Zo daar is mijn profeet van het kwaad welkom. The Fallen draait zich om. Wie ben jij? Wat herken jij je eigen meester niet eens? Ga weg. Weg waarom je wilde toch samen met mij branden? The Fallen voelt opeens een golf van angst door zijn hele lichaam heen gaan. Ik wil dat je weg gaat jij bent mijn meester niet. Niet? Jarenlang maak je nummers voor me en zorg je ervoor dat duizenden mensen zich bekeerden tot mijn geloof en nu je je meester mag aanschouwen ben je opeens bang? Wat ben je eigenlijk een zielig ventje op het podium een grote mond en nu je hier bij mij bent krimp je in elkaar van angst. Je wilde toch echte angst ervaren dit is je kans. Ga weg Satan laat me met rust.Voor jou is het te laat Fallen jij zult branden voor eeuwig. Nee. Er breekt een helder licht door de vlammen heen en er klinkt een zware harde stem. Laat hem met rust Satan. Het is zijn tijd nog niet ik heb een ander plan met deze man. The Fallen wil naar het licht toe rennen maar het lijkt wel of zijn voeten aan de grond vast gesmolten zijn. Nooit hij behoord aan mij toe.

Met een schokt komt The Fallen overeind. Om het bed staan verschillende dokters. Jullie moeten mij beschermen hij is hier hij wil me meenemen naar de Hel. De dokters kijken verbaasd. Jij hij wijst naar David. Haal alsjeblieft een Dominee voor me. David loopt de gang op en pakt zijn mobiele telefoon. 1 gemiste oproep van Sandra. Hij zou haar zo wel terugbellen dit ging even voor.

Dominee .........Hij zit hier in mijn kamer........Hij wil mij meenemen naar de Hel. De Dominee gaat naast het bed zitten. Hij komt echtwaar.......Het is een vreselijk Beest met vuur in zijn ogen. De Dominee voelt het ook er is hier iets in deze kamer wat niet uit de Hemel kan komen. Satan ik spreek hier in de naam van Jezus Christus verdwijn uit deze kamer en uit deze man. The Fallen te begint te schokken en er komt schuim uit zijn mond, zijn ogen staan bol. De Dominee legt zijn hand op het hoofd van The Fallen. Satan in de naam van Jezus Christus de opgestane Heer verdwijnt uit deze kamer. The Fallen zakt in elkaar. Zijn ogen worden weer normaal. Hij is weg Dominee hij is weg uit deze kamer en uit mijn lichaam. Ik wil me nooit meer bezighouden met hem. Ik zal met je bidden en danken. The Fallen knikt.

David zit huis op de bank. Eej San moet je nu eens kijken wie er op de tv is. Sandra komt de kamer in met Esther op haar arm. Ik heb de Hel met eigen ogen gezien het klinkt ongelofelijk maar het is echtwaar. De muziek die ik maakt was niet goed. Ik roep al mijn fans ook op alle cd's en andere troep weg te doen hoe moeilijk dat voor sommige ook zal zijn. Ik zal voortaan niet meer The Fallen heten. Met de muziek ga ik wel door onder de naam Child of God. Mijn muziek zal vanaf nu voor de enige ware Meester Jezus Christus zijn. Ja, Carolien en met deze woorden besloot The Child of God zijn persconferentie terug naar jou.

Sandra is naast David op de bank gaan zitten. Wonderlijk hè David hoe God het leven van een mens opeens kan veranderen. Ja, dat is echt wat je zegt een wonder. Zo heeft God ook ooit in onze harten gewerkt en mogen wij hem dienen. Esther kruipt vrolijk over de grond heen. Zo werkt hij nu ook al in het hartje van Esther. David knikt. Ja, ook zij is een kind van God.
Gepost op 13-11-2010 om 22:46 uur
82 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Concert)
Alle verhalen van deze schrijver (stylie92)Door:
Prachtig verhaal! Ik heb het in één ruk uitgelezen
Gepost op 05-12-2010 Om 20:14

Door: inem
Ik ook, echt heel erg mooi!!!
Gepost op 07-12-2010 Om 22:17

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.