248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Micha68
Opdracht
Door: GabriŽlle
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Drama / Roman
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Hierbij draag ik het verhaal Micha68 op aan mijn oud-collega van Memisa Medicus Mundi (tegenwoordig Cordaid Memisa) Patricia Vermeulen. Ik weet nog hoe leeg en stil mijn kantoor was tot het moment dat zij het met me wilde delen. Hoe herinner ik me haar? Grappig, intelligent, een knappe lange blonde meid, super sociaal en altijd in voor leven in de brouwerij. Maar nog het meest als gek mens, en die term heb ik gelukkig niet verzonnen. Een Bryan Adams-fan die mij kennis heeft laten maken met een paar juweeltjes van ballads. Toen ik de gevoelvolle tekst van "Inside Out" voor het eerst tot me liet doordringen, werd de kiem gelegd voor dit verhaal. Patricia was ook de initiatiefneemster voor de MMM-M(an) verkiezing. Wat hadden we een voorpret en wat kon de uiteindelijke winnaar er om lachen.

Lieve Partries, mocht je dit ooit lezen: wat heb ik een goede herinnering aan die tijd. Het spijt me van onze discussies over het geloof. Ik wilde maar dat ik toen de wijsheid bezat om te weten dat God zich maar zelden openbaart door middel van een discussie. Als ik aan je denk dan bid ik voor je dat je bij Hem thuis mag komen. Het ga je goed...
Groetjes G.
Gepost op 15-01-2010 om 08:35 uur
153 keer gelezen

Alle verhalen in deze serie (Micha68)
Alle verhalen van deze schrijver (GabriŽlle)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.