248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Letters van morgen
Sara?!?
Door: Tara
Commentaar van de schrijver:
Toch maar weer een vervolg proberen...
Categorie: Science Fiction
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Hoi Sara,
het is al lang geleden dat ik van je heb gehoord. Is er iets gebeurd? Gaat het allemaal goed in het ruimteschip? Het lijkt mij maar eng. Ik denk dat ik claustrofobie zou krijgen van het idee dat ik er niet uit zou kunnen.
Het is maar goed dat ik in inmiddels 2009 leef. Ik heb groot nieuws! Ik heb er een zusje bij gekregen. Ze huilt de hele dag. Maar het is wel erg lief als ze eenmaal slaapt of in je armen ligt. Hoe zit dat eigenlijk in de toekomst? Trouwen jullie nog en mag je niet maar een beperkt aantal kinderen krijgen? Ik bedoel, als iedereen tien kinderen krijgt dan passen jullie niet meer in jullie ruimteschip!
Heb jij een vriendje? Hoe oud ben je nu eigenlijk? Achttien of negentien? Ik ben drie maanden terug zestien geworden en ik heb geen vriendje. :( Ken je eigenlijk emoticons? Dit is een verdrietige smiley, zoals je misschien wel ziet. Ik stel weer een enorme berg vragen zoals je merkt. Ik hoop dat je tijd hebt ze te beantwoorden. Ik heb je gemist!
Groetjes, Tara

P.S. Kun je mijn broertje niet voor me wegzappen naar je ruimteschip? Het is echt een schatje hoor! Hij leest je dagboek, maakt je gitaar (een snaarinstrument) kapot en grist je eten van je bord. Aan te bevelen toch? :P
Gepost op 25-09-2009 om 12:55 uur
160 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Letters van morgen)
Alle verhalen van deze schrijver (Tara)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.