248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

drugssmokkelaar?
HELP!!
Door: wies
Commentaar van de schrijver:
had weer eens een leuke les, en inspiratie;)
Categorie: Drama / Roman
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

‘wat? Oh sorry ik bedoel gefouilleerd. Ik ben een boek aan het lezen oer de middeleeuwen, vandaar. Zo.’vervolgde de bewaker, ‘hier is uw cel. Daar staat een bed, en daar is de wastafel. U krijgt zo een tas, met daarin scheerspul, een tandenborstel, en dat soort dingen. U word over een uur opgehaald voor een verhoor, maar daar zie ik Ben al, die neemt even alle gegevens op.’
’Hoi, ik ben Ben. Eerst even alles wat u in uw zakken heeft even op het bed leggen, ja, dat was alles?’ vroeg Ben, terwijl Karel al zijn spullen op de tafel legde.
‘een mobiel, een paspoort, een foto en een potlood. Was dat echt alles?’
‘ja, dat is alles.’ Zei Karel. Terwijl hij zijn zakken naar buiten keerde. Hij bekeek de foto, die was hij helemaal vergeten! Dat was zijn moeder, met hem op de arm, toen hij nog klein was. Hij vervolgde ’maar ik ben onschuldig! Ik heb niks gedaan!’
’ja, dat zeggen er wel meer, maar we zullen zien. Ah daar is Joris weer, met de tas. Tot over een uur.’ Zei Ben terwijl hij alles oppakte, behalve de foto, omdat hij zag dat Karel helemaal in herinnering viel. ‘Die foto mag u voorlopig houden, er zit volgens mij toch geen enige belang in voor het onderzoek.’ Karel keek hem dankbaar aan.
Gepost op 27-03-2009 om 17:03 uur
181 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (drugssmokkelaar?)
Alle verhalen van deze schrijver (wies)Door: EsQuizzy
Tjôh...

Gepost op 27-03-2009 Om 20:55

Door: Berdien
Kzal wel even aan meneer de kievit door mailen dat zijn lessen erg saai zijn. :P
Gepost op 28-03-2009 Om 11:31
of dat ie meer huiswerk moet opgeven zodat ik niet de hele tijd voorloop
;)
Gepost op 28-03-2009 Om 12:11

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.