248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

De Hof van Eden
Hoofdstuk 6
Door: Anaranė
Commentaar van de schrijver:
Weer een stukje! Ik had het al een tijdje klaar, maar ik had dus niet in de gaten dat het zo lang was geleden dat ik voor het laatst had geschreven! Sorry daarvoor!
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Leef samen met Christus in je centrum, dan is alles goed.
C. Vermeulen


Hoofdstuk 6: Samen

Na de eerste dag met elkaar waren Adam en Eva niet uit elkaar te halen. Ze zongen en dansten met elkaar, ze lachten samen om de kunsten van de jongste dieren, maar vooral, ze eerden God samen. Ze waren echte vrienden, van elkaar, en van God.

Hun favoriete activiteit was gezellig met Leeuw en Zebra te kletsen. Af en toe stopten ze dan om een lekkere vrucht te pakken, en dan pakten ze er altijd maar eentje voor Leeuw en Zebra samen, die dan voor de grap om de vrucht vochten. Dan lachten Adam en Eva tot er tranen over hun wangen liepen, want het was toch wel een grappig gezicht, die vechtende dieren!

Uiteindelijk werd Zebra ongeduldig, en rende keihard weg, met Leeuw achter zich aan. Na een lekker vecht- en renpartijtje ploften ze dan weer in het zachte gras om lekker door te kletsen. Echt gezellig!
Gepost op 06-02-2008 om 19:36 uur
311 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (De Hof van Eden)
Alle verhalen van deze schrijver (Anaranė)Door: EsQuizzy
Kort stukje, net als het vorige. Maar wel een stukje dat een glimlach aan mijn gezicht ontlokt.

Mooi en leuk, LynxStar! En een interessante visie op deze periode.

Gepost op 06-02-2008 Om 20:18
Op papier leek het zo lang... Ik heb het stuk lang geleden op papier geschreven, en gisteren pas op de computer overgebracht, en op papier leek het toch echt veeeeel langer...
Gepost op 07-02-2008 Om 15:12

Door: Auke-Willem (AW)
Ha! Lollig!
Blij dat je weer in je pen bent geklommen, LynxStar. Verder, verder, verder!
Gepost op 06-02-2008 Om 23:34
Jaja... Morgen misschien, of misschien zelfs vandaag!!
Gepost op 07-02-2008 Om 15:11

Door: Anaranė
Oeps... Niet 'vandaag' of 'morgen' dus... Sorry... Zo snel mogelijk!
Gepost op 09-02-2008 Om 14:26

Door: Anaranė
Zo snel mogelijk?? De paasvakantie is al voorbij... Ik zit vast in mijn eigen verhaal, sorry sorry sorry... Het is nu al bijna 2 maanden geleden sinds ik voor het laatst heb geschreven...
Gepost op 31-03-2008 Om 19:48

Door: EsQuizzy
Voor zoiets moet je geen sorry zeggen, Anaranė. Met KiFa-II zit ik al bijna 8 jaar in 'langzaam schrijvend tot stilstaand', terwijl Alpha Cygnus al ongeveer 5 jaar vastzit.

Daar zeg ik geen sorry voor. Het komt wel weer, en zo niet, dan is er geen man overboord. Ik relax erover, anders frustreert het en als je gefrustreerd bent werkt schrijven helemaal niet... Geloof me, ik weet het uit ervaring.

Gepost op 31-03-2008 Om 21:48

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.