248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

darkway
Kidnapping?
Door: Tara
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Ik begreep er niets van. Wie was ze? Ik vroeg het haar. Een schaduw trok over haar gezicht. Ik begreep dat ik iets pijnlijks had gezegd, toch wilde ik graag antwoord. 'Nu, waarom spreek je mijn taal?' De vrouw deed of ze me niet begreep. Het greep haar duidelijk aan dat ze mij hoorde praten. Was ze misschien ontvoerd en was dat de eerste keer dat ze haar moedertaal weer hoorde spreken? 'Wat gaan jullie met me doen?' Vragen stellen was een manier om het onvermijdelijke uit te stellen. Het meisje zei iets tegen de vrouw. De vrouw schudde haar hoofd. Blijkbaar kende het meisje niet mee woorden in mijn taal, dan ze al gezegd had. Met handen en voeten maakte ze me duidelijk dat ik op moest staan, ik moest mee. 'Waarheen? Wat denk je wel? Dat ik zomaar met je mee ga? Ik blijf hier. Begrepen? Hier!'
Het meisje knikte, maar bleef gebaren dat ik mee moest. UIteindelijk zat er niets anders op dan mee te gaan. We liepen en liepen, ik wist niet waarnaartoe. Tot mijn verbazing was het vuur dat er eerst was verdwenen, en er renden ook geen hysterische mensen meer. We kwamen langs de plaats waar ik het oog had gezien, maar het was er niet meer. Uren en uren later, toen de zon bijna onderging kwam mijn redding.
Een houten kar kwam over de hobbelige weg in onze richting. OP de kar zat Sjeng, een van mijn vaders bedienden. 'Prinses MariŽlle?' zei hij verbaasd.Ik schreeuwde dat hij hulp moest halen, maar hij verroerde zich niet. Ik wist niet waarom, dat begreep ik later pas.
De vrouwen trokken me mee, en mijn kans op redding was verkeken.
Gepost op 11-01-2007 om 20:36 uur
404 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (darkway)
Alle verhalen van deze schrijver (Tara)Door: EsQuizzy
Hmph... Deze post is inmiddels 50 keer gelezen, dit is de eerste keer dat ik 'm zie, en niemand heeft nog gereageerd...

Jammer...

Ik heb deze post met plezier gelezen, Tara. Wat ik me afvraag, is: je maakt een enorme sprong met je opmerking 'Uren en uren later...' ó dat lijkt een beetje te snel te gaan, na de zeer gedetailleerde omschrijvingen in de voorgaande posts.

Prinses MariŽlle.
Aha.

Mooie naam.

Er zijn een paar opvallende typfoutjes in deze post te vinden, en die waren eigenlijk de reden dat ik verbaasd ben dat niemand daar nog op gereageerd heeft.

UIteindelijk
(dubbele hoofdletter)

OP de kar
(idem)

zei hij verbaasd.Ik schreeuwde dat
(geen spatie na punt)

waarnaartoe
(spatie tussen 'waar' en 'naartoe', dit zijn twee woorden)

niet mee woorden in mijn taal
(meer)

Nog even aanpassen, om de puntjes op de i te zetten in deze mooie post, Tara.Gepost op 15-03-2007 Om 20:34

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.