248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

darkway
Eye in eye...
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Een diepe stilte hield me vast een stilte, vergelijkbaar met wat je kunt ervaren als je oordopjes indoet, maar dan anders: nog stiller. Ik hoorde zelfs het ruisen van mijn bloed niet; het kloppen van mijn hart was een gevoel, geen geluid meer. Even vroeg ik mij af of ik doof was geworden, tot ik met een schok ontdekte dat ik ook niets zag!
Met het gehoor kwam echter tot mijn onuitsprekelijke opluchting ook langzaam mijn gezichtsvermogen terug. Ik hoorde stemmen. Vage stemmen. Ver weg, leek het.
En ik zag... ik zag... een enorme bol, los hangend in een duisternis die geaccentueerd werd door ontelbare lichtpuntjes...
Ik richtte mijn blik op de bol.
Op hetzelfde moment zag ik een minuscuul deeltje van het donkere oppervlak van die wereld en hoorde ik de geluiden die hoorden bij wat ik zag. Ik herkende het beeld: vuur, water, rennende mensen, geschreeuw... Mijn eigen voetsporen in de modderige grond aan de oevers van het stroompje waar ik nog maar even geleden in had gelegen...
Gepost op 01-01-2007 om 20:22 uur
414 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (darkway)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door:
Heel spannend en knap geschreven door jullie allemaal, maar ik ben een boon als ik hier iets van snap. (Tja, fantasy, h...)

Het doet me nog het meeste denken aan de nachtmerries waar ik in groothandel.

Of aan denken dat je gek wordt, maar dan merken dat het echt is...

't zal wel aan mij liggen...
Gepost op 12-01-2007 Om 23:41
Zal ik je eens een geheimpje verklappen? Als je deze en de vorige post leest, zul je merken dat ik ook liever anders schriojf, maar ik moest weer terug zien te komen naar het normale. Vandaar deze post als overgang.

Nu het echte geheimpje (wat daarna natuurlijk geen geheimpje meer is): ik snap deze en de vorige post zelf k niet.

Gepost op 13-01-2007 Om 14:10

Door:
!!!
Gepost op 14-01-2007 Om 17:52

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.