248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

het lange pad
versie 2
Door: myfaithfullone
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Fantasy
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Peter en ik. We waren echt de beste vrienden die je je maar voor kunt stellen. We waren eigenlijk altijd bij elkaar en als we niet bij elkaar waren belden we. We woonden ook bij elkaar in huis, echt ontzettend gezellig. Ik was 16 en Peter was 23. En ik woonde bij hem, want mijn ouders zijn allebei overleden in een ernstig ongeluk met hun koets. Dat is wel erg vervelend maar gelukkig heb ik Peter nog. Hij vangt me erg goed op. Ik kan me eigenlijk niet indenken dat Peter er ooit niet is geweest. Al vanaf dat ik klein was kwam hij bij ons over de vloer. Hij mocht mijn ouders erg graag. Het waren vriendelijke en open mensen, die erg graag en veel lachten. Vooral mijn vader. Mijn moeder was wat rustiger en teruggetrokken. Ik denk dat ik dat van haar heb. Ik ben dat namelijk ook altijd, behalve bij Peter.

Toen Peter en ik op een dag door het park liepen, kwam er plotseling een man op ons af, en hij vroeg mij de weg naar Thornstreat. Dus ik vertelde hem hoe hij moest lopen. De man luisterde erg aandachtig. Te aandachtig naar mijn zin. Ik keek Peter even schuin aan en zag dat hij er hetzelfde over dacht. Toen ik weer mijn hoofd draaide zag ik dat de man verdwenen was. En mijn dure broche die ik van mijn moeder had gekregen ook.
Gepost op 11-07-2006 om 19:41 uur
435 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (het lange pad)
Alle verhalen van deze schrijver (myfaithfullone)Door: EsQuizzy
Okay. Interessante gegevens, nieuwe informatie.

Je wisselt steeds van tijd, dat leest niet erg prettig. Als je een verhaal in vt schrijft, is het eigenlijk alleen wenselijk tt te gebruiken in citaten. Verder niet.

Ik ben heel benieuwd hoe dit verder gaat.

Vraagje: is 'Thornstreat' Engels voor 'de Doornstraat'? In dat geval zal men in het Engels 'Thorn Street' schrijven (twee woorden, twee e's).

Gepost op 11-07-2006 Om 20:42
nee is expres zo gedaan..
en is niet engels. kvond et wel erg knap bed8 van mezelf..
Gepost op 12-07-2006 Om 18:59

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.