248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

floeps
Door: alex
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Fantasy
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

WHAAAAAAAAAH!!
hij gaat me pakken.
Het is groot harig, kwijlend en glibberig.
ik werd wakker sprong uit mijn bed, en rende weg.
..... een steen.
En hij volgt me nog steeds. en er komt er nog een aan.
ik ben verloren...

En toen werd ik echt wakker.
Gepost op 04-04-2005 om 14:28 uur
969 keer gelezen

Alle verhalen van deze schrijver (alex)Door: brechtje
Hoi Alex,
Leuk dat je met bloCnoot mee wilt doen. Je hebt leuke stukjes ingestuurd, waar over nagedacht kan worden. Maar... let wel op je spelling! Tenslotte heb je de hele basischool al achter de rug!! Dus na een punt, altijd een hoofdletter. Je kunt ook even de spellingcontrole van de computer over je geschreven tekst laten gaan. Dat geldt ook voor je website.
Gepost op 04-04-2005 Om 16:07

Door: EsQuizzy
Spellingcontrole... Yuk! Die heb ik standaard UIT staan... Een computer(programma) met taalgevoel en -inzicht moet nog uitgevonden worden...
Gepost op 23-08-2005 Om 22:28

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.