248816
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

nikki
Door: smurfforever
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Met een somber gezicht fietst Nikki naar school toe. De eerste schooldag op haar nieuwe school. `He ben jij dat nieuwe meisje dat bij ons in de groep komt` Een vrolijk meisje komt op Nikki afgelopen. `In welke groep zit jij?`vraagt Nikki verbaasd dat er iemand tegen haar praat. `In groep 7.` `Daar kom ik in.`

Ring ring De schoolbel gaat en Nikki loopt achter het meisje aan naar binnen. `Kijk dit is ons klaslokaal en hier moet je je jas ophangen.` Ze gebaart naar de kapstokken. `Jij bent vast Nikki?` Een vrouw van een jaar van dertig komt aangelopen. `Ja ik ben Nikki.` `Kom maar even met mij mee, dan zal ik je naar de directeur brengen .

`Kijk dit is Nikki ze is nieuw in onze klas, Nikki komt naast Anne te zitten.
Nikki loopt naar haar plaats toe en ploft neer.
Gepost op 27-01-2012 om 17:04 uur
70 keer gelezen

Alle verhalen van deze schrijver (smurfforever)Door:
Leuk je weer te zien smurf.

Leuk begin van een verhaal.

Misschien kun je nog wat met de volgende tips:
Wanneer een nieuw persoon begint te spreken zonder aankondiging, is het gebruikeleijk om op eennieuwe regel te beginnen. Dat maakt het wat duidelijker.

in jouw tekst ziet het er dan zo uit:

...Ze gebaart naar de kapstokken.
"Jij bent vast Nikki?" Een vrouw van een jaar of dertig komt aangelopen.
"Ja, ik ben Nikki.""Kom maar even met mij mee, dan zal ik je naar de directeur brengen."

Hoe het er nu bij jou staat, lijkt het of het vrolijke meisje zegt: Jij bent vast Nikki. En dat die vrouw van dertig jaar zegt; Ja ik ben nikki. Kom maar even...enz.

Zie je het verschil?

Waar ik verder nog benieuwd naar ben is waarom Nikki somber is als ze voor de eerste dag naar een nieuwe school gaat. Somberheid is niet vanzelfsprekend. Iemand zou ook blij gespannen kunnen zijn. Dus er moet een gedachte achter zitten die haar somber maakt.
...
Gepost op 27-01-2012 Om 21:49

Door:
Daar ben ik als lezer benieuwd naar, want dat zet de toon voor het verhaal.
wat verwacht Nikki en wat gebeurt er.

Verder ben ik benieuwd naar wat er gaat komen. Ga je verder?
Gepost op 27-01-2012 Om 21:51

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.