248817
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Dood aan de wereld
Deel 1.
Door: Masha
Commentaar van de schrijver:
Dit is een kortbegin van een nieuw verhaal wat ik had bedacht. Het is bedoelt om de mensen na te laten denken over wat we doen met elkaar, de natuur en nog veel meer. Ik hoop dat jullie er van zullen genieten.
Categorie: Jeugd / Kinderen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Nora kijkt om zich heen. De ruimte is vol gepropt met touwen en een stel vreemde aparaten een paar kisten. Het moet een goed vliegtuig zijn want anders was het al neer gestort vanwege de zware lading. Ze wringt wat met haar handen en komt bij haar broekzak ze voelt maar hij is leeg. Normaal zit er altijd, en dan ook echt altijd, een zakmes in haar zak. Nu is hij weg. Dat zou betekenen dat deze mensen haar best goed kennen.
Bijna niemand weet wat over haar tweede leven. Haar leven om de wereld naar de ondergang te helpen. De wereld zal anders zelf naar de ondergang. Kijk maar naar het milieu, de wapens en het respect voor elkaar. Het is er niet meer en als ze elkaar niet afslchten dan slachten ze zichzelf wel af.
Ze weet niets meer over de laatste paar uur of van deze dag. Het enige wat ze weet is dat ze wakker werd en een vreemde, bijna hypnotiserende stem tegen haar begon te praten en dat was nog het gekste ze luisterde ernaar. Zwijgend staart ze naar de deur. Dan na een uur of wat hoort ze hakken op een harde vloer. De deur piept even en het tikken van de hakken stopt even. Dan gaat de deur openů..
Gepost op 07-10-2010 om 11:58 uur
187 keer gelezen

Alle verhalen van deze schrijver (Masha)Door:
Ik ben benieuwd naar het vervolg.
Er zitten nog wel verschillende spelfouten in de tekst. Misschien de spellingscontrole er even overheen halen?
Gepost op 07-10-2010 Om 18:29

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.