248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Smiley Complot
Server 2
Door: Tara
Commentaar van de schrijver:
Ik ga het maar proberen, ik ben benieuwd naar jullie mening.
Categorie: Humor
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Donderwolk had nog nooit zo'n herrie geschopt als die dag. De teller was inmiddels al ruim over de 160.000. De roze olifant had zich noodgedwongen leren bewegen alsof hij zich in een porseleinkast bevond. Juist vandaag was Clementine aangekomen met een nieuw dier voor haar verzameling. Juist vandaag nu de teller de magische limiet van 175.000 bezoekers naderde. Donderwolk wist echter dat er geen land te bezeilen was met Clementine als ze een nieuw dier had, hoe zachtaardig ze gewoonlijk dan ook mocht zijn. En dan was dit dier ook nog groot, harig en zwaar. Het beest had vier hoeven waarmee het ritmisch kon galopperen en dat zou hetzelfde effect hebben op de server als een groep marcherende soldaten op een wankele brug...
Het zou desastreus zijn!
Donderwolk moest een mogelijkheid vinden het aantal bezoekers te verminderen. Zijn vrouw proberen te veranderen zou niets op leveren, jaren ervaring hadden hem die wijsheid bijgebracht.
Maar hoe hij dat doel moest bereiken?
Gepost op 27-01-2010 om 21:55 uur
153 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Smiley Complot)
Alle verhalen van deze schrijver (Tara)Door: EsQuizzy
LOL!

Ik vermoed dat je met het nieuwe dier van Clementine de volgende emoticon bedoelt?

Gepost op 28-01-2010 Om 10:43

Door: inem
Gepost op 21-05-2010 Om 10:16

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.