248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Teller-complot
EPILOOG
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Na meer dan twee jaar eindelijk een epiloog, voornamelijk vanwege de grappige huidige tellerstand, en een Forum-gesprekje over pro- en epilogen met Elle. En een verwijzing naar HTC. Het is af.
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Het is stil in de bloCnoot-bunker. Het zoemen van de servers wordt al lang niet meer gehoord door de drie jonge heren die de controleposten bemannen. Het is als het tikken van een klok: het is er wel, maar je hoort het niet meer.

Heleen de Boer Sexaginta Milia vormt geen bedreiging meer voor het volk van de levende God. Iets minder dan een jaar na een ontmoeting met Hawkeye (die zich intussen weer bij zijn oorspronkelijke naam laat noemen) werd ze levenloos aangetroffen in een hotelkamer in Bordeaux. Hawkeyes commentaar op het nieuws was kort geweest: Het was voorzegd. De valse profeet Hananja kreeg dezelfde boodschap van de Heer als die ik hr moest gaan brengen.
Hij had zijn Bijbel opengetrokken en geciteerd uit Jeremia: In de zevende maand van datzelfde jaar stierf de profeet Hananja.

Meer dingen zijn veranderd. En daarvan is de Teller: die staat intussen op 144144. De bloCnoters, en ook die van de nieuwere generatie, hebben een traditie voortgezet die zijn oorsprong vond in dit avontuur. Op het Forum is Linda degene die de Tellerstand trouw iedere werkdag noemt in het speciaal daarvoor opengehouden Topic. En velen begroeten elkaar daar, en lachen om grappige tellerstanden.

En Prinses? Die zit niet meer alln op haar motor.


*** EINDE ***
Gepost op 14-09-2008 om 09:29 uur
379 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Teller-complot)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door:


je bent wel actueel!
Gepost op 14-09-2008 Om 16:35

Door: kiezel


Een waardig slot, EsQuirrel!

Leuk!!!

Gepost op 14-09-2008 Om 21:00

Door: Tines
Ja, leuk!
Gepost op 15-09-2008 Om 09:37

Door: Tines
Excuseer mijn reactie, ik ben een beetje moe...
Gepost op 25-11-2010 Om 19:09

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.