248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

life hurts
vervolg
Door: steph
Commentaar van de schrijver:
tja, ik dacht toen ik dat ik het verhaal af had, maar helaas.
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

ik had mei vakantie.
ik zou een week op muziek conferentie, terwijl het heel erg slecht ging, ging ik toch.
toen ik binnen kwam was het al begonnen. de dienst vond ik maar raar, de band die speelde, was een Amerikaanse band.
aan het eind dacht ik, ik wacht vandaag nog even af hoe t de rest is, maar als de hele week zo is, is vandaag mijn laatste dag.
(ben de hele week gebleven)

sinds die week is er onwijs veel gebeurd.
met mij ging het beter, maar met mijn broer veel en veel slechter. het was inmiddels 4 maand geleden dat mijn moeder overleden was, en k wist, dat mijn broer t er nog steeds moeilijk mee had.
toen ik tussen 2 afspraken even thuis was, zag k in de msnnaam van mijn broer staan: ''van mij hoeft t allemaal niet meer!'' en ik dacht, nu is t mis.
k vroeg wat er was en hij antwoordde, het gaat slecht, ik heb weer een aantal zelfmoordpogingen gedaan en ik snijd mezelf weer.

zo ging de week voorbij tot afgelopen zondag. we hadden een drievoudig wereldkampioen kungfu bij ons in de jeugd dienst, en hij sprak over zijn leven. mijn broer was er ook bij, en aan het eind van zijn verhaal, deed hij een oproep om Jezus aan te nemen. 's avonds toen k thuis kwam van een optreden las k mijn mail, en zag 1 van mijn broer: het gaat weer goed met me, en k wil me nooit meer snijden ofzo...
nou t leek goed, maar oke, het is mijn broer, dus ben ik soms een beetje wantrouwig, in hoeverre het echt is. die dag erna gingen we na de stad, en we hebben het nog nooit zo gezellig gehad.
Gepost op 12-06-2008 om 00:14 uur
263 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (life hurts)
Alle verhalen van deze schrijver (steph)Door: EsQuizzy
Jh...

Wat gaaf!

Praying for you.
Gepost op 12-06-2008 Om 09:27

Door:
Gelukkig maar, dat je jouw verhaal nie af had! Trouwens, zal ons levensverhaal it afkomen!? Jist mooi om te lezen hoe jou leven (n die van je broer) zich ontwikkelt... Wat kunnen we onze God dan dankbaar zijn, h!? Op een hoopvolle toekomst, n n later...!!!
Gepost op 13-06-2008 Om 09:08

Door:
Pfff ..., wat een taalfouten in mijn vorige reactie... ls de inhoud maar niet verkeerd is!
Gepost op 13-06-2008 Om 09:10

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.