248818
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Stof tot blauwzijn
Shorļei
Door: Anaranė
Commentaar van de schrijver:
Ik heb absoluut geen idee of het de bedoeling was dat Hawkeye op 15 oktober geboren moest worden... hehe... Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen!
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Opeens zag hij dat zijn vrouw niet meer rustig was. Ze woelde in hun bed, en af en toe kwam er een kreun uit haar mond.
Wat had zij nou weer? Plotseling ging ze zitten en raakte zijn schouder aan om hem te wekken. Meteen ging ook hij zitten, leunend tegen de muur.

'Lieverd, wat is er toch?' vroeg hij.

'De baby, de baby! Ik geloof dat hij eraan komt!' Haar man leek meteen in paniek te zijn. Hij wou opstaan en de dokter bellen, maar de aanstaande moeder stopte hem nog net. 'Nee, nog niet! Het kan nog erg lang duren!' En daarna kreunde ze weer.

Een paar uur later was het heel wat drukker in het kleine kamertje. Er was een kraamverzorgster en een dokter. Ze waren druk bezig met de kleine, die alles heel rustig toeliet. De kersverse moeder zag er nu heel moe uit, en ze had tranen in haar ogen. Het was moeilijk geweest, maar zeker de moeite waard.

Opeens hoorde iedereen een geluidje. Het klonk als een woord, maar dat kon het absoluut niet zijn, want het kwam van de baby. Het leek verdacht veel op 'Shorļei'...
Gepost op 30-11-2007 om 16:35 uur
425 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Stof tot blauwzijn)
Alle verhalen van deze schrijver (Anaranė)Door: EsQuizzy
Zooooooo.... Daar kunnen we het weer mee doen!Gepost op 30-11-2007 Om 20:09
Haha, dat hoop ik!!!
Gepost op 30-11-2007 Om 20:40

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.