248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Letters van morgen
nr2
Door: little-ladybird
Commentaar van de schrijver:
nu kan antwoord natuurlijk niet uitblijven!
Categorie: Science Fiction
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Space Home, juni 2200

Hoi Tara,
ik werd de vorige keer onderbroken halverwege mijn brief, vandaar dat er geen onderschrift onderstond. Maar groetjes, doei? Dat ken ik nog alleen als iets van vroeger! Net zoals jullie dingen uit de seventies ouderwets vinden!
Ik leef nu een jaar op Space Home. Ik heb de aarde dus nog wel gezien! Gelukkig maar, want alleen maar hier opgroeien lijkt me niets. Er is hier wel een kas met bloemen en planten, maar niet echt vrije natuur ofzo! Misschien moet ik je eerst een klein beetje uitleggen hoe ons Space Home eruit ziet!
Ons Space Home bestaat uit heel veel verdiepingen, er is zelfs een verdieping waar we alleen heen en weer reizen. Dat klinkt misschien raar, maar het zit ongeveer zo: als je ergens heen wilt neem je de lift naar de centrale verdieping. Dan ga je met een trammetje dat je in de lengte of breedte van het schip brengt, vanaf daar ga je weer met de lift!
Space Home is namelijk erg groot, bijna niet te belopen. Dat moet ook wel want er wonen heel veel mensen. We zijn van plan zo ver mogelijk te reizen. Eigenlijk proberen we een ander sterrenstelsel te verkennen. Misschien zijn er wel meer planeten met levende wezens!

In Space Home zijn er verdiepingen om te wonen en verdiepingen om te werken, je te vermaken enzovoort. Er zijn ook hele winkelverdiepingen!

Help! Het is alweer tijd om aan het werk te gaan! Ik zal mijn brief op je bureauleggen. Dat kan ik door een speciale verplaatser! Jouw brieven lezen is nog makkelijker, die zijn immers in het verleden geschreven?
Kan jij me iets vertellen over jouw leven, hoe was het in 2007 en hoe ist het op aarde???

be greeted!
Sara
Gepost op 07-06-2007 om 19:10 uur
321 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Letters van morgen)
Alle verhalen van deze schrijver (little-ladybird)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.