248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Life goes on.
Enjoy it!
Door: Manon
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Eigen beleving
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Life goes on.

7:00 uur: ik ontwaak en sla de wekker uit. Uit bed, na eventjes lekker hebben gelegen, oké een kwartier dan.
Ik gooi mijn gordijnen open omdat, hm waarom eigenlijk?
Goed, ik smijt ze toch maar open en haast me onder de douche en kleed me aan. Dan ren ik halsoverkop naar beneden voor mijn ontbijt. Nou ja, ontbijt. Snel een boterhammetje en een beker melk achteroverslaan. Soms heb ik 2 minuten over en werp ik een blik op de voorpagina van de krant, even vlug. Al tandenpoetsend trek ik mijn schoenen aan, om daarna mijn tas gelukkig al ingepakt op de vorige avond) op mijn stalen ros te binden. Bepakt en bezakt vertrek ik dan naar het gebouw waar ik al bijna 5 jaar lang elke dag, als het moet dan, heen ga om “wijzer” te worden.
De volgende ochtend, 7:00 uur: ik ontwaak en sla de wekker uit. Uit bed, na eventjes lekker hebben gelegen. Nou, ik denk dat het wel duidelijk is. En zo gaat het met een beetje pech een paar keer per week.
Terwijl ik dit schrijf besef ik me hoe verwend ik ben. Ik hoef niet om 5:00 uur mijn bed uit om keihard te werken, ik heb zelfs de mogelijkheid om naar school te gaan! Waarom kan ik niet dat kwartiertje eerder uit mijn bed stappen, om rustig even uit mijn raam te kijken en me te verwonderen over alles wat God me schenkt op deze nieuwe dag? Morgen ga ik proberen om te genieten van alles wat ik mag en kan, vast dan ook met meer plezier!
Gepost op 04-04-2007 om 11:27 uur
462 keer gelezen

Alle verhalen van deze schrijver (Manon)Door: derk erik
Heel Herkenbaar. Veel plezier met genieten morgen.
Gepost op 04-04-2007 Om 13:15
dankjewel!
Gepost op 11-04-2007 Om 14:32

Door: derk erik
O ja,
Gepost op 04-04-2007 Om 17:29

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.