248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

De Bron
64. Opklaring
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Wat zou hij nou toch willen? vroeg Rhodé zich af. Eerst roept hij een engel, en nou roept hij mij weer!
Aarzelend deed ze een stap in Timmy's richting. Eigenlijk had ze niet veel zin om weer met hem te spelen: de laatste keren waren er alleen maar moeilijkheden van gekomen! Ze stond weer stil, aan de rand van het gazon.
Zou ze toch maar naar huis gaan?
Timmy keek in het rond, om te zien of zijn laatste uitroep dan misschien effect gehad zou hebben. Rhodé was natuurlijk ook een waarschijnlijker verschijning dan een engel...
Rhodé voelde haar blik gevangen in die van Timmy. Het gezicht van het jongetje klaarde op toen hij haar zag staan. Hij leek in ieder geval oprecht opgelucht haar te zien.
Ze wist niet wat ze van hem moest verwachten. Ze zou het wel zien...
Gepost op 31-12-2006 om 14:03 uur
408 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (De Bron)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)Door: prinses
Yeah reactie! Half dan...

(ik wrijf nu vergenoegd in mijn handjes, zie volgende post)
Gepost op 31-12-2006 Om 20:27

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.