248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Bloed
Soms ben je boos
Door: hope
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Drama / Roman
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Ruzie, ze was er bang voor. Wegvluchten wilde ze het liefst, naar de andere kant van de wereld. Er werd geschreeuwd. Ze wilde wel dat ze als een klein meisje de vingers in haar oren kon stoppen. Maar daar was ze echt te groot voor gegroeit.
't Was ook zo'n gedoe deze week. Ze had het aantal keren dat er ruzie was geweest niet geteld. De spanning was te snijden.

Snijden
Daar wilde Renate niet aan denken. Ze liep naar de schuur en trok haar skeelers aan. Weg, even weg van die plek waar ze niet aan denken wilde....
Gepost op 20-12-2006 om 19:53 uur
435 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Bloed)
Alle verhalen van deze schrijver (hope)Door:
Heftig Hope, maar je beschrijft het heel goed. Wat knnen kinderen (n volwassenen) soms vast zitten in hun problemen... Je machteloos voelen, waardoor je niets meer doet, behalve je leven(en dus de pijn die je wordt aangedaan!) gelaten ondergaan. Wl intens verdrietig. In deze tegenwoordige tijd moet je zo 'verdraaid!' weerbaar zijn... Ik kan daar ook wel eens ontzettend boos en verdrietig van worden! We moeten als kind al haast volwassen zijn... He lang knnen kinderen tegenwoordig nog 'gewoon' onschuldige kinderen zijn? Dat baart mij regelmatig zorgen... En jij beschrijft dat hier ook op een heldere manier! Hl knap gedaan dus!!!
Gepost op 21-12-2006 Om 09:52

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.