248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Letters van morgen
contact
Door: little-ladybird
Commentaar van de schrijver:
dit open verhaal gaat er vanuit dat er een briefwisseling ontstaat tussen de lezer, en de schrijver van deze brief. Ik heb een begin van de eerste brief geschreven.
Categorie: Science Fiction
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

Space Home, maart 2200

Beste lezer,
hier ligt hij dan voor je, mijn brief. Misschien ben je niet ge´nteresseerd, toch hoop ik dat je verder leest en terug schrijft! Waarschijnlijk zul je me niet geloven, je kent me nog niet eens! Laat ik me dus eerst maar eens voorstellen. Mijn naam is Sara en ik ben 16 jaar. Ik woon op het ruimteschip Space Home, dat in januari 2200 vanaf aarde is vertrokken. Ons doel is het heelal te verkennen. Maar eigenlijk kan ik niet te veel over onze missie loslaten. Voor jou is 2200 immers nog de toekomst?!
Er wonen een heleboel mensen in Space Home, wel 50.000, het is enorm groot. Het moest ook zo groot zijn, want het ziet er niet naar uit dat we binnen deze generatie naar de aarde terug zullen keren. We willen zover mogelijk reizen. Onze reis kan wel generaties duren. Ik zal de aarde waarschijnlijk nooit terug zien.
Gepost op 25-08-2006 om 20:31 uur
917 keer gelezen

Alle verhalen in deze serie (Letters van morgen)
Alle verhalen van deze schrijver (little-ladybird)Door: little-ladybird
dits mijn eerste open verhaal, khoop dat jullie samen met mij verder willen schrijven
Gepost op 25-08-2006 Om 20:33

Door: prinses
Sorry little-ladybird: ik ben niet zo'n sciencefiction-schrijver.

Maar leuk dat je hier bent!
Gepost op 01-09-2006 Om 20:00

Door: EsQuizzy
Ik heb altijd zin in SF-schrijven, maar het probleem met SF is, dat je zo snel zo veel dingen gaat bedenken dat het niet meer bij te houden is als open verhaal... Dat is op De Bron al moeilijk... om overal rekening mee te houden.

Een verhaal als dit zou ik eerder als eigen verhaal schrijven, denk ik.

Gepost op 02-10-2006 Om 15:54
bedankt voor je tip, das misschien makkelijker idd, het probleem was dat ik het idee al zolang heb liggen, maar het me gewoon niet lukt het echt uit te werken, vandaar
Gepost op 06-10-2006 Om 15:02

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.