248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Teller-complot
Contact!
Door: Auke-Willem (AW)
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 1 minuten

„Wat!!?” Tech dook bijna met zijn hoofd in de monitor. Hij las nogmaals het korte berichtje in de database van bloCnoot. Enkele rake klikken met de muis verder stortte hij zich verwoed op het toetsenbord.
Heel veel kilometers verderop lazen EsQuirrel en Moderator het bericht. Hun reactie was een stuk kalmer, al waren ze inwendig geschokt. De drukkende stilte werd uiteindelijk door EsQuirrel verbroken.
„Snow?” Moderator knikte slechts.
„Laat me snel even inloggen." De vlugge vingers bewogen als hittezoekende raketten over de knoppen met griezelige precisie. Na een laatste klik op de ‘Enter’ knop schoot de helderrode ‘1’ naast het woordje inbox terug. Nog twee klikken later las Moderator het berichtje van Snow. Toen hij zich omdraaide naar EsQuirrel zag hij dat deze hem een telefoon voorhield.
„Het nummer is al gedraaid!”
Gepost op 21-07-2006 om 18:29 uur
457 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Teller-complot)
Alle verhalen van deze schrijver (Auke-Willem (AW))Door: prinses
Hawkeye is back!

De vlugge vingers bewogen als hittezoekende raketten over de knoppen met griezelige precisie.

Super-zin! Vooral vanwege de dubbele betekenis...
Gepost op 21-07-2006 Om 21:18

Door: EsQuizzy
Ja, heel originee, Hawkeye! Misschien leest het prettiger als je de laatste twee gedeelten omdraait: ...met griezelige precisie over de knoppen.

Idee?

Gepost op 21-07-2006 Om 21:32

Door: Tines
Ben ik ook voor, nu is het net alsof de knoppen een griezelige precisie hebben...
Gepost op 27-02-2008 Om 19:38

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.