248819
 
 
 
 
 

     Menu:

> Startscherm
> Schrijvers
> Verhalen
> Open verhalen
> FAQ
> Vintage

Het Teller-complot
Voldoening
Door: EsQuizzy
Commentaar van de schrijver:
Categorie: Diversen
Geschatte leestijd: ca. 2 minuten

Twee tellen had ze nodig om vanuit de bosjes achter het hekwerk vast te stellen dat haar schoten doeltreffend waren geweest.
„Nóóit eenmaal afdrukken,” hoorde ze haar instructeur na al die jaren nog zeggen. „Voor ieder afzonderlijk doelwit tweemaal: pang-pang!”
Haar diploma 'scherpschutter', dat ze lang geleden bij de geheime dienst van een Middenoosters land gehaald had, kwam haar goed van pas op deze verwrongen manier.
Ze raapte de vier koperen hulzen op van de zanderige grond, waarop blaadjes van de afgelopen herfst nog lagen te vergaan.
„Dat jullie maar net als die blaadjes mogen zijn, slappe Moderator en bemoeial EsQuirrel!” siste ze tussen haar tanden door.
Terwijl ze wegliep, naar de achterliggende straat waar ze haar auto geparkeerd had, opende ze haar mobiel en zocht contact met het internet. Haar favoriete pagina kwam automatisch in beeld: bloCnoot.nl — met een tellerstand die haar een voldane grimlach ontlokte.
„Bijna Sexaginta Milia — bijna zestigduizend!” grinnikte ze. „Het zal niet lang meer duren!”
Sexaginta Milia stapte in haar auto, en startte de motor. Tevreden dacht ze aan de huurmoordenaar, die ze opdracht had gegeven alle bloCnoot-mensen in Israël te liquideren...
„Allemaal rottende blaadjes,” mijmerde ze, terwijl ze de straat uitreed. „Eén blad moet ik nog zien te krijgen: dat snotjoch, dat zichzelf 'Snow' noemt...”
Gepost op 21-07-2006 om 18:08 uur
356 keer gelezen
<< Vorige in deze serie

Alle verhalen in deze serie (Het Teller-complot)
Alle verhalen van deze schrijver (EsQuizzy)

Dit werk is ingezonden op http://www.blocnoot.nl en blijft te allen tijde eigendom van de feitelijke auteur van het werk (of bloCnoot zolang de auteur niet kan worden teruggevonden). Zonder toestemming van de feitelijke auteur mag dit werk niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan lezen. BloCnoot zal nooit toestemming geven indien de auteur niet teruggevonden kan worden. Mocht er sprake zijn van misbruik van de inhoud van het gepubliceerde werk op welke manier ook zullen er (in samenspraak met de auteur) stappen ondernomen worden.